Despre noi

  VAG24 rent a car este o companie care ofera servicii de inchirieri auto profesionale la cel mai bun raport calitate/pret. Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii la inchirierea masinilor, de aceea punem mare accent atat pe confort cat si pe siguranta masinilor din flota noastra. Dispunem de o flota auto diversificata, verificata si imbogatita periodic cu noi modele de masini. Desi exista numeroase companii care ofera servicii de rent a car, VAG24 rent a car se diferentiaza prin serviciile de calitate pe care le ofera. 

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca serviciile noastre de rent a car va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra. In speranta ca oferta noastra de inchirieri auto vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere la numarul de telefon 004 0720 555 333 sau prin e-mail la adresa: contact @vag24.ro

Articole utile

Masini de inchiriat in Cluj Napoca Sunati-ne cu incredere: 0720 555 333 Operatorii nostri va stau la dispozitie 24/7.
* Modificare / anulare gratuita.
* Transparenta 100%
* Seriozitate & Profesionalism
De ce sa alegi VAG24 Rent a car Cluj ? VAG24 ofera cel mai bun raport calitate/pret Va punem la dispozitie PROFESIONALISM, SERIOZITATE si PROMPTITUDINE. Experienta si miile de clienti satisfacuti ne recomanda.